El Citilab celebra dotze anys amb la Festa de la Innovació Ciutadana

El divendres 15 de novembre, a partir de les 18 hores, el Citilab et  convida a la festa de la innovació ciutadana per celebrar el dotzè aniversari d'aquest laboratori ciutadà d’innovació social i digital.

La festa girarà entorn l’essència i la naturalesa del Citilab: la col·laboració, la innovació, l’educació, el coneixement, la recerca, l’emprenedoria i la tecnologia, tenint com a eix temàtic transversal els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), els 17 reptes globals plantejats per les Nacions Unides que han format part de les principals línies d’acció del centre durant tot aquest any.

La tarda començarà amb un reconeixement a projectes i iniciatives innovadores vinculades al Citilab, seguirà amb una trobada per donar a conèixer les comunitats col·laboratives del centre i acabarà a l’exterior de l’edifici, a la plaça de Can Suris, amb l’espectacle ‘The Random Kieb Show’ i la música del dj Jon Kieb, a partir de les 20 hores.

Entre d'altres, podreu conèixer els projectes sobre el patrimoni immaterial de la ciutat de Cornellà, la websèrie que està desenvolupant un club del Citilab, o un fulard desenvolupat amb roba termocromàtica.

  Més informació a la web del Citilab