Diversió als carrers per animar les compres de Nadal a Cornellà

Departament de Comerç i Turisme

Des d'aquesta setmana i fins al gener qualsevol persona que passegi pels eixos comercials de la ciutat es podrà trobar amb agradables sorpreses en forma d'activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals.

Xanquers, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre d'altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització del comerç local que organitzen l'Ajuntament de Cornellà i l'associació Cornellà Compra a Casa, amb l'objectiu de promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d'activitats a la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social.

Aquesta setmana trobareu sorpreses al voltant del mercat Centre, Rambla i Ajuntament (dimarts a la tarda), pel barri del Pedró (dimecres tarda) i a la zona comercial Campfaso-Miranda-Mn. Jaume Soler (dijous al matí).

A més de les activitats al carrer, els comerciants i paradistes dels mercats de l'associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l'Ajuntament en la il·luminació dels carrers, que es va posar en marxa el dijous 28 de novembre amb una festa a la plaça de Catalunya. També hi ha les figures il·luminades habituals com el Mag Maginet, les 16 bústies del Mag Maginet i l’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya, personatges nous com un osset Teddy interactiu, i d’altres elements repartits per tots els barris. Així mateix, des d'aquesta setmana també hi haurà els Arbres dels Desitjos de la Fada Ondina, en set localitzacions diferents: segur que en teniu un ben a prop!

Activitats lúdiques

També hi ha moltes altres activitats de caire cultural a la ciutat amb motiu de les festes nadalenques, aquesta setmana destaca el Sant Ildephon's Christmas Festival que se celebrarà dissabte al carrer de l'Avellaner, i a partir de la setmana que ve, pessebres, la mostra de pintors, la presentació del conte de Reis...

  AGENDA D'ACTIVITATS DE NADAL I REIS 2019/2020