Diversió als carrers per animar les compres de Nadal a Cornellà

Departament de Comerç i Turisme

Des d'aquesta setmana i fins al gener qualsevol persona que passegi pels eixos comercials de la ciutat es podrà trobar amb agradables sorpreses en forma d'activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals.

Xanquers, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre d'altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització del comerç local que organitzen l'Ajuntament de Cornellà i l'associació Cornellà Compra a Casa, amb l'objectiu de promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d'activitats a la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social.

Aquesta setmana trobareu sorpreses al voltant del mercat Centre, Rambla i Rubió i Ors (dimarts al migdia i a la tarda, i dimecres al migdia), al voltant del mercat de Sant Ildefons, plaça Europa, plaça Catalunya i plaça Delícies (dimarts tarda), al barri d'Almeda (dimecres tarda) i a la zona comercial Miranda-Delícies-Bonestar-Bonavista (dimecres tarda).

A més de les activitats al carrer, els comerciants i paradistes dels mercats de l'associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l'Ajuntament en la il·luminació dels carrers, que es va posar en marxa el dijous 28 de novembre amb una festa a la plaça de Catalunya. També hi ha les figures il·luminades habituals com el Mag Maginet, les 16 bústies del Mag Maginet i l’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya, personatges nous com un osset Teddy interactiu, i d’altres elements repartits per tots els barris. Així mateix, des d'aquesta setmana també hi haurà els Arbres dels Desitjos de la Fada Ondina, en set localitzacions diferents: segur que en teniu un ben a prop!

Activitats lúdiques

També hi ha moltes altres activitats de caire cultural a la ciutat amb motiu de les festes nadalenques, aquesta setmana destaquen la inauguració de la Mostra del Grup de Pintors dimarts al Castell, la presentació del conte de Reis el dimecres, i l'estrena del pessebre de l'església de Santa Maria, divendres.

Així mateix, la plaça Delícies acollirà el divendres de 20 a 24 hores la festa 'Benvingut Nadal' amb música en directe, i zona de restauració.

  AGENDA D'ACTIVITATS DE NADAL I REIS 2019/2020