A la venda les entrades de la nova programació Cornellà Escènica

Departament de Cultura

Ja fa dies que les entrades de la nova programació del Cornellà Escènica són a la venda, no et quedis sense la teva! La música de Manel, Egon Soda, Anthus, o les interpretacions d’Alberto Sanjuan, Àurea Márquez, Clara Segura, Bruno Oro, Ramon Madaula, Joan Pera, Josep Maria Pou… trobareu totes aquestes opcions a les noves programacions de teatre i música de l’Ajuntament de Cornellà i de l’Auditori per al primer semestre de 2020.

Cornellà Escena i Cultura en Família

L'Ajuntament de Cornellà reuneix a través de la programació Cornellà Escena música, teatre, dansa... i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar. Les primeres cites del 2020 seran a partir de febrer, amb l'espectacle familiar Hai, la pescadora de somnis (2 de febrer, Auditori Sant Ildefons), la música de Santi Campos & Herederos (8 de febrer, sala Ramon Romagosa), i el Nueva York en un poeta amb Alberto San Juan (16 de febrer, sala Ramon Romagosa). En l'àmbit familiar, també hi haurà propostes gratuïtes, a l'aire lliure, així que s'acosti la primavera.

Grans noms a L'Auditori

L'Auditori de Cornellà acaba de celebrar el seu 25 aniversari, i aquest any seguirà portant noms de primer nivell de l'escena musical i teatral catalana i espanyola a la nostra ciutat. Començarà el 26 de gener amb la primera cita de la programació Berenem a l'Auditori, de caràcter familiar: Italiano Grand Hotel, de la companyia La Tal. Més endavant trobareu els Manel (7 de març), el Ciceró de Josep Maria Pou (10 de maig), l'última de Joan Pera (26 d'abril), Cobertura amb Clara Segura i Bruno Oro (22 de març), i moltes propostes de teatre musical.

Venda d'entrades

Recordeu que si l’espectacle pertany a la programació Cornellà Escena o a la programació de sala de Cultura en Família, pots comprar la teva entrada anticipada AQUÍ. Consulteu tots els descomptes i abonaments a la web i no us quedeu sense la vostra entrada per gaudir de propostes per a tots els públics. També hi ha moltes propostes familiars i gratuïtes de les quals us anirem informant properament.

I si l’espectacle té lloc a L’Auditori de Cornellà (programacions Teatre-L’Auditori, Sala2.cat i Berenem a l’Auditori), pots comprar la teva entrada anticipada AQUÍ. L’oferta és molt àmplia i variada, consulteu a la web de l’Auditori la programació completa, els descomptes i els abonaments especials.

 

  Més informació sobre la venda d'entrades