El Centre d’Empreses assessora i ofereix formació a emprenedors i empresaris

El Centre d'Empreses Baix Llobregat ofereix de forma periòdica formació sobre diferents temes que afecten el bon funcionament empresarial en els àmbits laboral, jurídic, fiscal, econòmic, etc., així com eines per a l'emprenedoria. Durant el mes de gener hi ha programats diferents cursos i seminaris gratuïts i cada setmana es fan sessions informatives per a la creació d’empreses.

Per exemple, el 22 de gener hi ha programada una formació titulada 'Com fer un pla de viabilitat', el 28 de gener una sessió informativa sobre màrqueting digital, i el 30 de gener una titulada 'Imatge personal + actitud= Influencia i venda'. Les properes sessions per a emprenedors que estiguin plantejant-se tirar endavant un projecte empresarial són els dies 21 i 27 de gener. Per a tots ells és necessària la inscripció prèvia.

El Centre d’Empreses Baix Llobregat, situat al costat de la Fira i l'Auditori, està integrat a l'empresa municipal Procornellà i funciona com a un viver empresarial que ofereix un servei integral als seus usuaris: la seva activitat es concreta en tres línies de treball: assessorament, ubicació i tramitació. Les tres facetes estan orientades a crear ocupació a Cornellà donant suport a la creació de noves empreses i afavorint la consolidació de les que són de nova creació.

  CENTRE D'EMPRESES BAIX LLOBREGAT
  Agenda de formacions