Festa a Can Mercader per celebrar el sisè aniversari del MMACA a Cornellà

Ja fa 6 anys que el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) té un espai permanent a Cornellà, i per celebrar-ho ha organitzat algunes activitats especials a les quals tothom hi és convidat. Si teniu ganes de jugar, aquest diumenge 2 de febrer, al parc de Can Mercader, hi haurà entreteniment familiar basat en els continguts del mateix Museu: jocs d’enginy, trencaclosques, construccions sorprenents com cúpules i el pont de Leonardo… de 10 a 14 hores, i completament gratuït.

Així mateix, el dimecres 29 de gener, i també amb motiu de l’aniversari, el MMACA ha organitzat la conferència ‘Parlem de tangrams‘, a càrrec de Carlos Luna, que examinarà alguns dels millors tangrams de la història i on es presentarà en societat un nou tangram “made in MMACA”. Apropiada per a públic familiar i docents, començarà a les 18.00 hores, al Palau Mercader.

El Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) es va instal·lar a principis de 2014 a la planta superior del Palau, en una superfície de més de 300 metres quadrats on està instal·lada l’exposició permanent ‘Experiències matemàtiques’. La seva finalitat és difondre les matemàtiques des d’un vessant lúdic i divertit. Aquest Museu està promogut per una associació que, des de 2006, treballa per la difusió de les matemàtiques.

  Web del MMACA