Últims dies per inscriure's al concurs de comparses del Carnaval 2020

Departament de Cultura

Del dilluns 27 de gener al divendres 14 de febrer (ambdós inclosos), tots aquells grups i col·lectius que ho vulguin, poden realitzar la inscripció per a participar al concurs de comparses del Carnaval 2020. La gran rua serà el dissabte 22 de febrer, a partir de les 18 hores..

Per tal de dur a terme la inscripció, cal presentar el full adjunt al Registre General de l'Ajuntament. L'Oficina d'Atenció Ciutadana és oberta de dilluns a divendres, els matins de 8.30 a 14.30 h. i a les tardes de 16.30 a 19.00 h. (només amb cita prèvia). Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

El 22 de febrer, amb sortida al carrer Bonestar (a l'alçada de Plaça Catalunya), les comparses recorreran l'avinguda de Sant Ildefons, l'avinguda República Argentina, i el carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.

 

  Full d'inscripció i normativa participants al concurs de comparses del CARNESTOLTES 2020
  Llistat de participants a la comparsa CARNESTOLTES 2020
  Consulta al departament de Cultura