Cornellà commemora el Dia de la Dona Treballadora amb actes reivindicatius, música, esports i debats

Departament de Polítiques d'Igualtat

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, el Consell de les Dones i l'Ajuntament de Cornellà, juntament amb l'associacionisme i les entitats de dones, organitzen a la ciutat al voltant d'una trentena d'actes i d'activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones. Entre els actes destacats, hi ha la lectura del manifest reivindicatiu, el diumenge 8 de març, a les 12.30 hores, a la plaça de l'Església.

Exposicions, debats, cinema, teatre, música, esport... Moltíssimes entitats hi participen i col·laboren en fer que el mes de març s'ompli d'activitats. Aquesta setmana, a més de l'acte de lectura del manifest, hi ha dues cites esportives: l'11 Torneig de la dona de futbol femení 'Memorial Joaquín Lumeras' (dissabte 7, 16 hores), i la cursa 'Entreculturas' (diumenge 8, 9.30 hores). També hi ha un acte comunitari el divendres 6 a la plaça de Sant Ildefons, a partir de les 17 hores, amb tallers, dancehall, i una cursa-recorregut de les desigualtats. vinculades a

El 4t Festival de Música per la Igualtat tindrà lloc el dissabte 14 de març, amb l'objectiu de celebrar la igualtat de gènere des d'una visió festiva, positiva, artística i social.

I la Gala del Dia de la Dona aquest any commemorarà els 25 anys del Consell Municipal de la Dona de Cornellà. Serà el divendres 20 de març a l'Auditori de Cornellà.

 

  Programa d'actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora
  Programa del IV Festival de música per la Igualtat