#EsmorzarCultura i altres propostes artístiques cornellanenques per al confinament.

Tot i que en aquests moments la salut de totes les ciutadanes i els ciutadans de la ciutat és la més absoluta prioritat,  al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà creiem que el confinament no és motiu per aturar l’activitat cultural.

Ja que ens hem vist obligats a cancel·lar o ajornar l’activitat presencial en els diferents programes i espais, ens hem proposat utilitzar les xarxes per fer-vos arribar una sèrie de propostes on podreu gaudir de la música, la pintura, el teatre i d’altres disciplines artístiques nascudes a la nostra ciutat.

 

 

#EsmorzarCultura

Amb l’objectiu de divulgar l’art cornellanenc, us convidem a #EsmorzarCultura.

Així doncs, durant el confinament i, en dies alterns, es publicaran a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter) diversos videos amb actuacions que les participants han enregistrat a les seves cases i pels seus propis mitjans.

La proposta ens aproparà a disciplines artístiques que, de vegades, no tenen tota la difusió i el reconeixement que mereixen. D’aquesta manera podreu gaudir de la poesia, la dansa i el disseny gràfic, entre d’altres, sense moure-us de casa.

 

#trivialculturacornella

Mitjançant els “stories” d’Instagram, cada dimecres i divendres us proposarem 5 preguntes relacionades amb l’activitat cultural de la ciutat.

 

#playlistcornellanenca

Us hem preparat una llista de reproducció musical amb alguns dels i les artistes cornellanenques que han actuat en els diversos programes i festes en els darrers anys. Per tal de fer-la més variada, també hem inclós cançons que han passat pel Cornellà Escena en aquest mateix període.

 

VOLS ESTAR SEMPRE BEN INFORMADA DE L’ACTIVITAT CULTURAL DE CORNELLÀ?

Subscriu-te al Butlletí setmanal de Cultura Cornellà.

- Segueix a @culturacornella a les xarxes socials. (Facebook, Instagram i Twitter)

 

Aprofitem també per recordar-vos que, durant l’estat d’alarma, podreu trobar tota la informació referent a l’actualitat de la nostra ciutat en el següent ENLLAÇ.