Cornellà Creació Fòrum enceta la iniciativa #CCFdesdecasa donant la paraula als conferenciants

Des del Cornellà Creació Fòrum s'han volgut afegir a la campanya de mobilització ciutadana impulsada per l'Ajuntament de Cornellà, #joemquedoacasaacornella, davant els moments d'incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat. Molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF han mostrat el seu interès en col·laborar enviant consells, recomanacions, reflexions i ànims a través de vídeos que fan arribar sota el paraigües del hashtag #CCFdesdecasa. Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general.

Avui s'enceta la iniciativa amb un primer missatge que envia el periodista i empresari, Manel Fuentes, participant del fòrum en diverses edicions. Entre la llista de persones que hi col·laboraran apareixen noms com el publicitari, Lluís Bassat; el periodista i escriptor, Kepa Aulestia; l'executiva i experta en el món dels negocis americans, Bisila Bokoko o el còmic, Txabi Franquesa, entre d'altres.

L'objectiu del Cornellà Creació és difondre aquests missatges en un moment de crisi generalitzada que arriben directament de persones conegudes que estan en la primera línia de l'economia, del món de l'empresa, de la cultura, de la política, de la comunicació, etc. Tots ells han sigut participants en alguna de les edicions del CCF des que va iniciar el seu camí el 2009. És aquesta una manera d'apropar-se a la ciutadania, obrint un espai de reflexió, de diàleg i de debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per a aturar l'expansió de la COVID-19.

Així, avui comença la campanya #CCFdesdecasa amb la publicació del primer vídeo. A partir d'aquest moment es publicaran els missatges que enviïn els conferenciants, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d'abril. Es farà a través de wwww.cornellacreacio.cat i de les xarxes socials del fòrum.

Recordem que moltes altres personalitats vinculades a Cornellà com Jordi Évole, Tony Aguilar, Paula Gonu, Marta Romagosa o Jaume Funes també s'han sumat a la campanya #joemquedoacasaacornella de l'Ajuntament de Cornellà que poden trobar en els seus propis canals, enviant missatges d'ànims en aquests dies de confinament. Amb el #CCFdesdecasa es vol sumar, fent encara més gran aquest moviment social resultat d'aquesta difícil situació.

Respecte a l'agenda del CCF prevista al llarg d'aquest 2020, inicialment l'aturada de l'activitat afecta a l'acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s'ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9.00 hores al WTC Almeda Park en el qual participarà l'ex directiu d'Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.