El Festival de Arte Flamenco de Catalunya tindrà la seva petita versió online

Tal i com ha succeït els darrers 36 anys, aquest maig, a Cornellà, hauriem d’estar celebrant el Festival de Arte Flamenco de Catalunya. Evidentment, degut a l’excepcionalitat de la situació, no serà possible realitzar la 37a edició d’aquest festival. És per això que, dins de les activitats online proposades pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà s’hi dedicarà una setmana sencera a diferents branques del món del flamenco.

Amb la intenció d’apropar la cultura flamenca a la ciutadania, del 12 al 17 de maig podrem gaudir de diverses activitats a través de les xarxes socials de CulturaCornellà (FacebookInstagramTwitter)

 

 

#EsmorzarCultura

Les actuacions aniran a càrrec del guitarrista Chicuelo, Ana Real (cante) i Juan Real (guitarra), Juan Cortés (guitarra) i Sara Flores (cante) i, per últim, Rafael Fernández (guitarra) acompanyat per Mónica Fernandez (ball). Tal i com s’ha fet en tota la programación de l’Esmorzar Culturaels vídeos han estat enregistrats pels mateixos artistes a les seves cases i amb els seus propis mitjans. 

 

#trivialculturacornella

Mitjançant els “stories” d’Instagram, el proper dimecres13 de maig us convidem a participar en el #trivialculturacornella on us proposarem unes quantes preguntes relacionades amb el món flamenco.

 

#DiumengesMusicals

Tal i com ha succeït les darreres setmanes, el diumenge es compartirà una playlist musical, aquest cop amb tot d’artistes que hagin passat per alguna de les anteriors 36 edicions del Festival.

 

VOLS ESTAR SEMPRE BEN INFORMADA DE L’ACTIVITAT CULTURAL DE CORNELLÀ?

Subscriu-te al Butlletí setmanal de Cultura Cornellà.

- Segueix a @culturacornella a les xarxes socials. (Instagram, Facebook, Twitter)

 

Aprofitem també per recordar-vos que, durant l’estat d’alarma, podreu trobar tota la informació referent a l’actualitat de la nostra ciutat en el següent ENLLAÇ.