Senyalització als parcs per facilitar el compliment de les mesures de seguretat

L'Ajuntament de Cornellà ha senyalitzat diferents espais públics de la ciutat perquè les persones que hi fan esport o que hi passegen vagin sempre en un sentit determinat i així facilitar el mantenir la distància social de seguretat entre persones, fonamental per evitar la propagació de la malaltia COVID-19.

Aquestes senyalitzacions s'han col·locat, en primer terme, als parcs de Can Mercader, de Can Corts i del Canal de la Infanta, i als camins rurals de la zona dels horts. També faciliten saber als usuaris la distància que poden arribar a recórrer: al parc del Canal de la Infanta és 1 quilòmetre, a Can Corts 1,5 km, a la zona dels horts 1,3 km, i a Can Mercader hi ha dues vies senyalitzades, d'1 i d'1,4 km.

 
 

Itineraris saludables per la ciutat

Recordeu que també disposeu a la web municipal d'una guia amb itineraris saludables per la ciutat, amb diferents recorreguts i la possibilitat de conèixer una mica millor cada barri a mida que passegeu. Un seguit de propostes que ens proposen els senzills reptes de caminar, descobrir, fer salut i viure millor.