El Festival de Arte Flamenco de Catalunya tindrà la seva petita versió online

Tal i com ha succeït els darrers 36 anys, aquest maig, a Cornellà, hauriem d’estar celebrant el Festival de Arte Flamenco de Catalunya. Evidentment, degut a l’excepcionalitat de la situació, no serà possible realitzar la 37a edició d’aquest festival. És per això que, dins de les activitats culturals online proposades des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Cornellà es dedicarà una setmana a diferents branques del món del flamenco. 

 

#EsmorzarCultura

Les actuacions aniran a càrrec del guitarrista Chicuelo, Ana Real (cante) i Juan Real (guitarra), Juan Cortés (guitarra) i Sara Flores (cante) i, per últim, Rafael Fernández (guitarra) acompanyat per Mónica Fernandez (ball). Tal i com s’ha fet en tota la programació de l’Esmorzar Cultura els vídeos han estat enregistrats pels mateixos artistes a casa seva i amb els seus propis mitjans. 

 

#trivialculturacornella

Mitjançant els “stories” d’Instagram, el proper dimecres 13 de maig us convidem a participar en el #trivialculturacornella on us proposarem unes quantes preguntes relacionades amb el món flamenco.

 

#DiumengesMusicals

Tal i com ha succeït les darreres setmanes, el diumenge es compartirà una playlist musical, aquest cop amb tot d’artistes que hagin passat per alguna de les anteriors 36 edicions del Festival.


 

Segueix el Festival a les xarxes socials de
CulturaCornellà (FacebookInstagramTwitter)
i del Què Fer a Cornellà (FacebookInstagramTwitter).