A partir de dilluns 29 de juny es tornen a activar les zones blava i vermella

Des del dilluns 29 de juny es tornes a activar la zona blava i la zona vermella d'aparcament restringit a tota la ciutat. L'Ajuntament de Cornellà havia pres la mesura de permetre-hi l'aparcament gratuït sense límit horari els set dies de la setmana, deesprés de la declaració de l'estat d'alarma per l'alerta sanitària per la COVID-19. L'objectiu d'aquesta mesura excepcionar era garantir l'aparcament dels residents de la ciutat durant els dies de confinament i d'establiments comercials tancats, i evitar que la població hagués de sortir de casa per moure els vehicles.

Cornellà disposa de 476 places de zona blava -de pagament, amb restricció horària- en els diferents barris de la ciutat, especialment en àrees que requereixen un alt índex de mobilitat diürna, com zones comercials o esportives. L'horari habitual és de dilluns a dissabte, de 9h a 14h i de 17h a 20h -excepte les tardes del dissabte en alguns barris-.

Pel que fa a la zona vermella, aquesta està situada a la carretera d'Esplugues, a la carretera de L'Hospitalet, davant de Can Mercader i al Passeig dels Ferrocarrils entre la carretera de El Prat i l'Avinguda de la Fama. Està indicada amb una línia vermella pintada a la calçada i el seu horari d'aparcament és de 20h a 7h entre setmana i durant tot el cap de setmana, de forma gratuïta.