Parcs infantils oberts, amb mesures de protecció i desinfecció

Els parcs infantils de la ciutat ja són oberts des del passat 19 de juny, d'acord amb el progressiu aixecament de les mesures restrictives que es van haver de prendre amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. Tots els espais de joc es netegen i desinfecten cada nit per part dels serveis de manteniment, de cara a garantir al màxim la seguretat en el seu ús.

Ara bé, tant o més important és mantenir les mesures d'higiene recomanades en general, i especialment en aquests espais destinats al jocs dels més petits. Essencialment, es tracta de les mesures de rentar-se les mans abans i després del seu ús, i mantenir la distància de seguretat d'almenys un metre i mig entre persones de diferents grups. També cal recordar que la mascareta és obligatòria a partir dels 6 anys, i recomanada a partir dels 3, encara que sigui en espais oberts, si és difícil mantenir aquesta distància de seguretat. 

Així mateix, recordeu que en tossir o esternudar cal tapar-se la boca i el nas amb un mocador i el colze, encara que, en tot cas, si vosaltres o els infants a qui acompanyeu presenten algun símptoma d'aqeust tipus, el millor és quedar-se a casa, per la pròpia salut i la dels altres.

S'estan col·locant als parcs infantils de la ciutat cartells informatius amb aquestes normes de seguretat.