El Citilab recupera les aules d'estudi i l'Opensurf amb cita prèvia

Des de l'1 de juliol, les aules d'estudi i l'Opensurf del Citilab han tornat a funcionar després dels mesos de confinament. La recuperació dels dos serveis s'ha fet respectant les mesures de seguretat per la Covid-19, que obliga a reduir l'aforament de les instal·lacions i que, per tant, també obliga als usuaris i usuàries a haver de fer reserva prèvia de la seva assistència.

D'aquesta manera, per tal de poder accedir a l'Opensurf caldrà reservar cita prèvia a través de l'aplicació 'Mi Club Online', respectant els torns horaris (de 8 a 11:45 hores, de 12:15 a 15:45 hores i de 16:15 a 20 hores) i acomplir les mesures de seguretat indicades pel personal i a les instal·lacions. Tota la informació necessària per a accedir-hi, la trobareu a través d'aquest enllaç.

Un altre dels canvis destacats derivats de la situació d'incertesa per la Covid-19 és la reducció d'horaris del Citilab, que fins a nou avís, romandrà obert només de 8h a 20h, tancant a les nits i afectant les aules d'estudi, que de manera habitual estaven obertes les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

Recordem que l'Opensurf és un espai d'assessorament i formació en l'àmbit de les TIC. Es tracta d'un espai de formació continuada i oberta on la ciutadania es fa partícip dels processos d'innovació. Es fomenta l'ús de software lliure, les eines online, la creació en xarxa i compartir coneixement.