Se suspèn l'obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes

El comitè tècnic del PROCICAT ha decidit suspendre a tot Catalunya l'obertura al públic dels establiments que disposin de llicència per a les activitats de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacles. També queden suspeses a tot Catalunya les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts en el punt precedent. A més, s'estableix l'horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo, arreu del país, a les 24h.

A Cornellà de Llobregat i a la resta de municipis de l'àrea metropolitana on hi ha mesures més restrictives per contenir els brots de coronavirus, també s'ha establert que les activitats de restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals tanquin a les 24 hores.

La situació epidemiològica al conjunt de Catalunya ha obligat a adoptar aquestes mesures especials de contenció a les activitats mencionades per frenar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població. El termini de durada d'aquestes mesures s'estableix en 15 dies, des del 25 de juliol de 2020.