A partir del 15 de desembre es poden reservar les visites al Campament Oriental del Mag Maginet

A partir de dimarts 15 de desembre es poden obtenir les invitacions gratuïtes per accedir al Campament Oriental d'aquest any, que tindrà lloc a la Fira de Cornellà del 28 al 30 de desembre de 2020 i de l'1 al 4 de gener de 2021. Aquest canvi de funcionament de l'accés al Campament Oriental del Mag Maginet s'ha establert per causa de les restriccions i mesures de seguretat a les quals obliga la pandèmia de la Covid-19. 

Per això, s’haurà d’accedir al recinte de la Fira de Cornellà mitjançant entrada (invitació), que s'haurà d'obtenir al web https://entradescornella.cat/ 

A TENIR EN COMPTE: Poden entrar a la tenda del Mag Maginet els nens i nenes entre 3 i 11 anys (ambdós inclosos). No hi haurà altres activitats (tallers, parades, etc.) a dins del recinte firal. I, molt important, com a màxim podrà accedir a dins de la Fira de Cornellà un adult amb cada nen o nena, encara que és recomanable que sigui el nombre mínim d'adults possible, per poder donar opcions a més nens i nenes de la ciutat de visitar el Mag.

Per facilitar que el màxim de nens i nenes de Cornellà el puguin visitar, s'han ampliat els dies d'obertura, però recordeu que l'aforament del recinte estarà limitat com a mesura de seguretat davant la Covid-19. A l'accés es pendrà la temperatura a tots els assistents, la mascareta serà obligatòria per a majors de 6 anys, caldrà mantenir la distància de seguretat amb altres famílies i s'habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Quan i on serà el Campament?

El Mag Maginet rebrà els infants de Cornellà a la seva tenda els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 1, 2, 3 i 4 de gener de 2021.

Serà dins de la Fira de Cornellà, de 17.00 a 21.00 hores.

iconfinder-location_211767.png  Fira de Cornellà (c. Tirso de Molina 34) 

 

Hi ha moviment a la Torre de la Miranda!

Es detecten llums i moviments per dins de la Torre de la Miranda. Què deuen estar fent el Maginet i els seus ajudants Melquíades i Bernadet? Des del 18 de desembre, cada vespre, a la Torre de la Miranda.

iconfinder-location_211767.png Av. de Salvador Allende, s/núm.

 

Espectacles gratuïts "Menut Nadal!" a les escoles

Els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020, i 3 de gener de 2021 s'han programat set espectacles gratuïts per a infants als patis de diverses escoles. Les entrades s’hauran de treure anticipadament a través del web https://entradescornella.cat/ a partir del dimarts 15 de desembre.

Els espectacles Menut Nadal! començaran a les 12.00 hores. Consulteu aquí la programació.

 

Tota la informacio sobre les activitats de Nadal 2020 i Reis 2021 a Cornellà

Descarrega l'Agenda d'activitats de Nadal i Reis en pdf