Activitats gratuïtes a l'aire lliure per a joves i adolescents

Després d'un llarg període de restriccions per a l'organització d'activitats presencials a causa de la pandèmia, l'Ajuntament de Cornellà, juntament amb algunes de les entitats de la ciutat (Esplai Fontsanta, CIJ Sanfeliu-Sant Ildefons, Castellers de Cornellà i Foment de la Cultura Popular), ha posat en marxa un projecte socioeducatiu per donar resposta a les necessitats lúdiques i esportives dels més joves (d'entre 12 i 21 anys) durant les vacances escolars, del 28 de juny fins al 30 de juliol.

Les activitats es realitzaran en horari de tarda, de 18.30 a 20.30 hores, de manera simultània en diferents espais del municipi: places, gàbies esportives, parc de cal·listènia i skate park. S'han programat tallers de circ, parkour, grafit, ioga, zumba, estampació de samarretes i totebags, màgia, torneig de futbol i vòlei, habilitats amb skate i scooter, rap, entrenament funcional, boxa... Es tracta d'oferir una oferta adequada als interessos del col·lectiu juvenil, complint amb totes les mesures de seguretat.

 

No cal inscripció prèvia i són totes gratuïtes. Només l’activitat de pàdel necessita inscripció prèvia i tindrà un horari de 17h a 20h amb previsió de fer-ho per franges horàries depenent el número d’inscripcions. Totes les activitats estaran regides amb les mesures sanitàries vigents en el moment.

 

Les persones interessades es poden informar a:

WhatsApp: 669 98 95 01
IG: @cornellajove
Mail: cornellajove@aj-cornella.cat

 

Més informació sobre tallers d'estiu a l'Oficina Jove