Ampliació d'horari per accedir al cementiri de Cornellà amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Ampliació d'horari per accedir al cementiri de Cornellà amb motiu de la festivitat de Tots Sants
Accés al cementiri de Cornellà.

Amb motiu de la diada de Tots Sants, l'1 de novembre, l'Ajuntament de Cornellà ha preparat un seguit de mesures especials, encaminades a augmentar la seguretat de totes aquelles famílies que hagin de visitar el Cementiri de Cornellà durant aquests dies. 

L'horari del cementiri s'ha ampliat, i fins al dilluns 1 de novembre, és obert de 8.30 a 19.00 hores, per facilitar que les visites es puguin fer escalonadament al llarg de la setmana. L’accés d'entrada de persones al cementiri es fa pel carrer Josep Fiter i la sortida pel carrer de Granada. 

Se seguiran mesures organitzatives per evitar aglomeracions segons la normativa vigent, a més de la separació de l'entrada i la sortida: personal de control als accessos, col·locació de dispensadors de gel a diferents punts i vetllar pel manteniment de la distància de seguretat.

Accés de vehicles

Per facilitar la mobilitat a l'entorn del cementiri, la Guàrdia Urbana de Cornellà ha previst un dispositiu especial de senyalització a les vies d’accés, així com un desviament de la circulació per agilitzar el fluix de vehicles a la zona d’influència: el carrer Granada serà només en sentit Sant Joan Despí. Aquest dispositiu s'aplicarà el dilluns 1 de novembre.

Guàrdia Urbana ha senyalitzat reserves d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda amb limitació horària, per facilitar l’arribada i recollida d’aquestes persones.  Davant de qualsevol incidència, poden dirigir-se als agents de Guàrdia Urbana i auxiliars assenyalats al plànol adjunt i seguir les seves indicacions.