Aules d'estudi obertes a cada barri de la ciutat

Citilab i les dues biblioteques noves disposen d'aula d'estudi les 24 hores tot l'any

A partir del 3 de desembre i fins al 12 de febrer, tots els dissabte i diumenges, excepte festius, reobren les aules d'estudi de la Biblioteca Marta Marta, la Biblioteca Sant Ildefons i el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, en horari de10 a 14 h i 16 a 21 h. Pel que fa als dies de Nadal, romandran tancades el 24, 25 i 31 de desembre i l'1 de gener.

Aquest any, amb les noves biblioteques, Teresa Pàmies i Clara Campoamor, que es van incorporar a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà el passat mes d'abril, sumem dues aules d'estudi permanentment obertes a la ciutat, les 24 hores del dia, excepte festius. 

A més, disposeu del Citilab que ofereix un servei d'aules les 24 hores durant tot l'any. Per gaudir d'aquest servei heu de fer-vos el carnet del Citilab i per fer-ne ús dels serveis de 24 hores de les biblioteques que tenen aquest servei heu de tenir descarregada l'app M7 Citizen Security i crear-vos un perfil d'usuari. Trobareu els passos a seguir en aquest enllaç.

Aquests serveis estan ideats perquè els estudiants i ciutadania en general que necessiti un espai d’estudi pugui trobar un lloc adient on desenvolupar-ne aquesta tasca.

Per tant, aquest mes i fins al 12 de febrer, tindreu 6 aules per triar a tota la ciutat:

Més informació a l'Oficina Jove:

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat