Cap de setmana de festa major al barri de Fontsanta-Fatjó

Activitats per a tots els públics durant tres dies

El 2022 tornen a ple rendiment les festes de barri a Cornellà. Del 29 d'abril a l'1 de maig, és el torn del barri Fonstanta Fatjó de Cornellà, amb una programació plena d'activitats per a tots els públics. La majoria es realitzen al parc del Canal de la Infanta i a la plaça de Gandesa.

Divendres al matí, els coets despertaran el barri i donaran el tret de sortida de les festes que comptaran amb activitats per a tots els públics durant tres dies. Els més petits podran divertir-se amb les atraccions i també participar en una gran gimcana que organitza l'Esplai Fontsanta-Fatjó dissabte a partir de les 10.00 hores, amb esmorzar inclòs i jocs gegants a la plaça. També hi haurà pallassos, una xocolatada, etc. 

No faltaran les competicions esportives com el campionat de petanca per a dones que organitza el CD Petanca Fontsanta, una bicicletada, o el torneig d'escacs a càrrec del Club Escacs Cornellà. I diumenge 1 de maig el parc estarà ple d'activitats durant tot el dia: jocs inflables, actuacions de ball a càrrec de diferents entitats, un dinar popular... Fins al vespre, en què les havaneres i el rom cremat donaran pas al castell de focs que tancarà la festa.

Al següent enllaç podeu consultar el programa complet:

Festa major de Fontsanta-Fatjó 2022 (pdf)

 

Les festes estan organitzades per una comissió en què participen entitats i veïns del barri: AMPA de l'Escola Suris, Associació de Veïns Fontsanta-Fatjó, Asociación Cultural Femenina Juana de Arco, Asociación de Jubilados y Pensionistas de Fontsanta-Fatjó, Esplai Fontsanta-Fatjó, Club Esportiu Petanca Fontsanta, Peña Madridista Fontsanta-Fatjó, Societat Coral La Unió i Poetas de Cornellà, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà.