Cicle musical amb grups i artistes de Cornellà

Amb entrades gratuïtes però limitades, els dies 17, 24 i 30 d'abril.

Durant tres jornades, l'Ajuntament de Cornellà organitza aquest mes d'abril un cicle de concerts sota el paraigua de l'Espai Música de Prop, dedicat a artistes de Cornellà, amb l'Auditori de Sant Ildefons com a escenari. S'hi podrà gaudir d'estils tan diversos com el soul, el pop d’autor o ritmes urbans contemporanis com, per exemple, el trap, de la mà de grups locals.

L’accés als concerts és gratuït i amb aforament limitat per tal de complir amb les normatives de seguretat actuals. Per reservar les entrades cal enviar un mail a cultura@aj-cornella.cat, indicant la data dels concerts als quals es vol assistir, el nombre de localitats desitjades (un màxim de 4 per reserva), així com el nom, cognoms i telèfon de la persona que realitzi la reserva.

El passat mes de novembre l’Ajuntament de Cornellà va organitzar el primer cicle de concerts sota el paraigua de l’Espai Música de Prop, que té la voluntat d’oferir un espai amb condicions tècniques i econòmiques professionals a artistes de la nostra ciutat, posant en valor el patrimoni cultural de la mateixa, i complementa la voluntat de l'Ajuntament d’apostar pel talent local, que ja tenia cabuda en altres programacions musicals com la Festa Major o les Nits d’Estiu.

Programació:

Dissabte 17 d’abril, 19:30 h.
The Soulcat (Soul, rock, blues)
SatéLites (Indie pop)

Dissabte 24 d’abril, 19:30 h.
Flak PSK (Trap, R&B, House)
Lil Blezz (Trap, R&B, House)
Distintos Crew (Trap, R&B, House)

Divendres 30 d’abril, 19:30 h.
Marta Gin (pop)
Nnesh Wild (pop)