Portes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al curs 2022-2023

Els centres donen a conèixer els seus projectes educatius davant la proximitat de les dates de preinscripció als primers cursos dels estudis obligatoris: ESO i segon cicle d'educació infantil i primària

Des del dilluns 21 de febrer les escoles i instituts de Cornellà duen a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i el projecte educatiu per al proper curs 2022-2023. Aquest any és imprescindible contactar per telèfon o per correu electrònic amb cada escola que us interessi, o bé consultar la web del centre, per concertar cita prèvia, de cara a què els centres puguin organitzar adequadament la visita.

La preinscripció per al curs vinent per als estudis obligatoris s'obrirà entre el 7 i el 21 de març (educació infantil de segon cicle i primària) i del 9 al 21 de març (ESO). Tots els detalls i la documentació necessària els podeu trobar a la pàgina https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

L'Ajuntament de Cornellà edita el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s'expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l'abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

 

Als cartells següents teniu recollides les dades de contacte dels centres educatius públics (escoles i instituts) i concertats de la ciutat. Feu clic a l'etapa que us interessa.


També podeu consultar adreces de contacte al directori municipal d'equipaments a través dels següents enllaços: