Cornellà acull dissabte dues projeccions de la mostra de cinema de medi ambient

Cornellà acull dissabte dues projeccions de la mostra de cinema de medi ambient
Fotograma de Kiss the Ground (2020).

Aquest dissabte a la tarda l'Auditori de Sant Ildefons s'obre a dues propostes que vinculen el cinema i el medi ambient, amb les projección de 'El gigante egoista' i de 'Kiss the ground'. Es tracta d'una activitat gratuïta però és necessària la inscripció prèvia a través d'aquesta web:

http://ajuntament.cornella.cat/inscripcions/

 

Les dues pel·lícules formen part del catàleg de propostes incloses a la programació de la mostra Suncine, 28è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, el més antic del seu gènere a tot el món. El certamen presenta produccions cinematogràfiques, documentals, ficcions i animacions llargues i curtes que parlen de diverses situacions ambientals que afecten el nostre planeta i que, lentament, estan malmetent la vida i l'ecosistema. El festival és multiseu i la seva programació es va difondre inicialment el mes de novembre passat, amb aquestes dues i moltes altres produccions.

Les projeccions a Cornellà estan organitzades per l'Ajuntament de Cornellà i A3E (Associació d'Empreses per a l'Eficiència Energètica) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

17:30h El GIGANTE EGOISTA (a partir 4/5 anys)
LILIANA ROMERO - 2021 - Argentina - 60 min.
Basada en un relat d'Oscar Wilde, la pel·lícula desenvolupa aquest relat per crear una història de màgia, amistat, solidaritat i sobretot respecte per la naturalesa. En la pel·lícula és molt present el fet que l'ordre de les quatre estacions és fonamental per al funcionament i el desenvolupament de la vida.
Idioma: castellà

19:00h KISS THE GROUND (BESA LA TERRA) (a partir de 14 anys)
JOSHUA TICKELL, REBECCA HARRELL TICKEL - 2020 - Estats Units - 45 min
WOODY HARRELSON (narrador de la pel·lícula), JASON MRAZ, PATRICIA ARQUETTE, entre altres, ens explica com regenerar els sòls del món, i estabilitzar completa i ràpidament el clima de la Terra, restaurar els ecosistemes perduts i crear abundants subministraments d'aliments. La pel·lícula il·lustra enginyosament com, en reduir el carboni atmosfèric, el sòl és la peça que falta en el trencaclosques del clima i assegurar el futur de la nostra espècie.
Idioma: anglès subtitulada en castellà