Cornellà posa la lupa contra la violència masclista

Campanya virtual de conscienciació sobre els diferents tipus de violència masclista amb motiu del 25N.
Cornellà posa la lupa contra la violència masclista
Imatge de la campanya.

La lluita contra la violència masclista és un dels objectius del govern municipal i tot i que les restriccions per evitar contagis de coronavirus dificulten la celebració habitual dels actes en commemoració del 25N-Dia Mundial envers la Violència Masclista, aquest any es portarà a terme una campanya de sensibilització digital contra la violència a les dones que s’organitza amb el Consell Municipal de la Dona. Cornellà posa la lupa, contra la violència masclista” és el lema d’aquesta iniciativa que pretén aprofundir i posar més atenció en la detecció, actuació i acompanyament dels diferents tipus de violència. Aquesta campanya posa especial èmfasi en l’adolescència per a evitar aquest tipus de conductes entre els i les més joves de la ciutat, actuant contra la ciberviolència, la violència sexual i altres tipus de violència més subtils.

#cornellaposalalupa

La campanya estarà formada per un web on s’exposaran amb detall els diferents tipus de violència masclista i s’editarà un vídeo de conscienciació
que es difondrà a través de les xarxes socials del Consistori i @igualtatcornella.

La Xarxa Activa de Joventut per a la Igualtat (XAJI) i l’Escola Gaudí també participen en aquesta campanya especial, divulgant les característiques de la violència masclista en els centres d’ensenyament de la nostra ciutat. La commemoració del 25N d’aquest any acaba amb el concert de Sole Giménez, el 28 de novembre a L’Auditori de Cornellà, que emmarca aquesta iniciativa de sensibilització.

 

 Web Cornellà posa la lupa |  Descarrega les activitats en pdf

 Més informació sobre violència masclista