Dansa Metropolitana, del 5 al 21 de març

Dansa Metropolitana, del 5 al 21 de març
Sacude: Euforia

Dansa Metropolitana arriba aquest 2021 a la seva quarta edició que se celebrarà del 5 al 21 de març. El festival, un projecte cultural i participatiu de l’àrea metropolitana per fer arribar la dansa a tota la ciutadania, agrupa fins a 10 municipis que han treballat conjuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en una programació implicada en produccions d’artistes per donar visibilitat al talent local, nacional i internacional.

La ciutat de Cornellà de Llobregat ha estat vinculada a la celebració de la Dansa Metropolitana des de la primera edició, és per això que aquest any se segueix sumant a donar suport a aquesta disciplina artística amb set espectacles i una conferència-espectacle. La primera cita tindrà lloc aquest mateix dissabte, 6 de març, amb Máquinas Sagradas, de Juan Carlos Lérida. Se'n faran quatre funcions entre dissabte i diumenge a La Caldereria - La Postindustrial Zona Creativa. Al mateix lloc, diumenge a les 12.00 hores, un espectacle de tres plats: David Vento Dance Theatre (Indala), Iron Skulls Co. (Kintsugi: la estética de la imperfección) i Euforia (Sacude). Les entrades d'aquestes funcions ja estan esgotades.

Activitats programades a Cornellà

 

Gratuïtat, aforaments reduïts i reserva d’entrades

Més de la meitat de totes les activitats programades al festival Dansa Metropolitana 2021 seran gratuïtes. Aquesta edició, però, i per causa dels protocols de seguretat i prevenció contra la Covid-19, els aforaments seran limitats i cal fer reserva prèvia per poder assistir-hi, fins i tot de les gratuïtes. Podeu obtenir les entrades a través dels següents enllaços:

 www.dansametropolitana.cat

 www.entradescornella.cat