Darreres places disponibles en els centres cívics municipals

Els centres cívics de Cornellà han obert les inscripcions de la seva oferta de cursos del tercer trimestre. La programació comença a l’abril i s’allarga fins al juny, amb una varietat de tallers presencials de temàtiques molt diverses i a preus que intenten ser accessibles a totes les butxaques. Les inscripcions ja han començat i estaran obertes fins al 28 de març –en el cas del Centre Cívic La Gavarra- i fins a omplir cursos –en el cas del Centre Cívic de Sant Ildefons-.

Com és habitual, l’oferta formativa es divideix en diferents categories. Per exemple, les ofertes sobre cos i ment contemplen des del tradicional curs de risoteràpia (en el C.C. La Gavarra) fins a sessions de ioga (en els dos equipaments) o classes de taitxí, d’estimulació de la memòria i relaxació, en el de Sant Ildefons.

També hi ha cursos de cuina pràctica, de menús familiars o de plats que apareixen en llibres (en el C.C. Sant Ildefons), grup de conversa en anglès (C.C. La Gavarra), tallers de moda (C.C. La Gavarra) i tallers de ciència gratuïts per a infants (C.C. Sant Ildefons).

Les inscripcions es poden fer presencialment, per telèfon o per correu electrònic. Els cursos tenen descomptes de fins al 40%, d’acord amb les bases establertes per cadascun dels equipaments.

Consulta la nova programació

Centre Cívic Sant Ildefons:
de la Gerdera, s/n
de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i de 15.30 a 21 h
93 375 63 29
ccsildefons@aj-cornella.cat
Centre Cívic La Gavarra
de Mossèn Andreu, 13-19
de dilluns a divendres, de 17 a 21 h
93 376 20 11 (ext.1060)
ccgavarra@aj-cornella.cat
ccjngarcia-nieto@aj-cornella.cat