Darrers espectacles de les Nits d'Estiu 2021

Les Nits d'Estiu a Cornellà són cites amb la cultura: teatre, música, cinema... tot el que cap a un programa amb més de vint anys de presència a la ciutat durant el mes de juliol. Les últimes cites arriben aquest cap de setmana, al Castell, La Caldereria, la plaça de Carles Navales i la plaça de Catalunya.

 Consulta a l'Agenda la programació completa

 Descarrega el programa NITS D'ESTIU 2021

 

ESPECTACLES DESTACATS

DIJOUS 22 / 22:00 h ESPAI D'ART MORITZ
VISITA GUIADA per l'artista de l'exposició ABDÓ MARTÍ
Assistència amb reserva prèvia a cultura@aj-cornella.cat

DIJOUS 22 / 22:00 h EL CASTELL
CONCERT LÍRIC 
A càrrec de Sara Bañeras Carrio, soprano, i José Ramón Martín Díaz, pianista. Assistència amb reserva prèvia:de dilluns a divendres no festius de 9:30 a 14 h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat.

DIVENDRES 23 / 20:30 h PLAÇA CARLES NAVALES
FLAMENCO BOOGIE PROJECT COMBO (Flamenco & Blues & BoogieWoogie)
Lluís Coloma, un dels pianistes més actius del món del Blues i Boogie Woogie, Miguel Angel Pozo, guitarrista flamenc cornellanenc, de llarg i inquiet recorregut, Pep Pérez Cucurella, prestigiós baixista i Manolo Benitez, percussionista que fa caminar els temes com ningú, crearan un directe que no deixarà indiferent a ningú.

DIVENDRES 23 / 21:45 h PLAÇA DE CATALUNYA
Cinema a la Fresca: Curts Concèntrica + JOKER (Thriller-Drama-Cómic)
Curts dels alumnes taller cinema: “(DES) ENCUENTROS” de l'IES Esteve Terrades i “ENFRENTADOS” de l'Escola El Lindar. Joker (Estats Units, 2019), llargmetratge dirigit per Todd Phillips i interpretat per Joaquin Phoenix. [Aquesta activitat s'ha avançat 15 minuts sobre l'horari anunciat inicialment]

DISSABTE 24 / 20:30 h LA CALDERERIA
Nit de concerts amb LA OTRA + RAN RAN RAN
20.30h RAN RAN RAN (Power Pop- Folk Rock). És la nova encarnació amb què Ferran Baucells s'impregna de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l'electrònica. Ran Ran Ran són Ferran Baucells (veu i guitarra), Martina Borrut (cors) i Miguel Ballester (bateria). 22:00h LA OTRA (cançó d’autora, reivindicativa i feminista.). Una veu dolça sobre un so que ha anat evolucionant de l'acústic més senzill cap a una barreja d'influències que van des de grans clàssics llatinoamericans fins al rap, passant per molts altres gèneres de música negra.

 

Totes les activitats són gratuïtes, però hem de tenir en compte les restriccions sanitàries marcades per la situació actual de la pandèmia. Per tant, els espectacles es faran en espais oberts perimetrats, i l’accés serà per ordre d’arribada amb control a l’entrada.

L’aforament serà limitat i 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Únicament hi ha reserva prèvia per als espectacles que se celebren a l’Auditori Sant Ildefons i al Castell (seguir les indicacions en cada cas). Per garantir una entrada esglaonada, cal arribar amb prou antelació a les activitats.

No es podrà accedir als recintes amb beguda ni amb menjar, i tampoc no s’hi podrà fumar. Tampoc no podran accedir als recintes les persones amb símptomes compatibles amb la Covid-19, ni les persones que es trobin en quarantena i/o en espera de resultat de prova.