El servei d'aules d'estudi del Citilab torna a obrir els dissabtes

El servei d'aules d'estudi del Citilab torna a obrir els dissabtes
Sala Opensurf (Foto: Citilab).

Des del dissabte 18 de setembre, el Citilab ha ampliat el servei de les aules d’estudi i recupera l’obertura del servei els dissabtesAixí doncs, a partir d’ara, els serveis d’Opensurf i d’aules d’estudi estan disponibles de dilluns a dissabte, de 8 a 22 hores, només exceptuant els dies festiusTotes les persones que tinguin el carnet de Citilaber i que hagin efectuat la reserva del torn horari a través de l’aplicació ‘Mi Club Online’ podran accedir a les instal·lacions del Citilab complint les mesures de seguretat indicades pel personal i a les instal·lacions.

Més informació (Citilab)

 

Les Aules d’estudi són espais pensats per desenvolupar activitats de caire formatiu que requereixin d’una especial concentració i un treball individual. Els espais garanteixen al jovent unes condicions d'estudi que afavoreixin aquesta tasca. Silenci, espai adient, temps, una correcta climatització i accés a wi-fi gratuït.

Habitualment, l'aula del Citilab funcionava 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, però les mesures de control de la pandèmia van obligar a modificar el seu funcionament i a establir el sistema de cita prèvia. Durant períodes específics de l'any, com abans de l'època d''exàmens, el departament de Joventut municipal també ofereix el servei d'Aules d'estudi en diferents equipaments de la ciutat, com el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, o les biblioteques Marta Mata i Sant Ildefons.