'Feminista havies de ser' conclou el seu recorregut amb 3.263 visitants

'Feminista havies de ser' ha finalitzat aquest diumenge el seu recorregut al Castell de Cornellà. L'exposició, quee reivindica, d’una manera diferent i creativa, el feminisme, ha rebut un total de 3.263 visitants al llarg dels dos mesos en què ha estat oberta, tot i les restriccions imposades per la pandèmia de Covid-19.

Dins d'aquest total, cal comptar-hi 74 grups escolars que han sumat un total de 1.304 assistents. La resta correspon a públic general, fins a 1.959 persones. 'Feminista havies de ser' s'ha pogut visitar de dilluns a divendres, i també els diumenges al matí. Com a cloenda, al mateix Castell de Cornellà, el diumenge 14 de març es va representar l'obra 'Totes les dones', a càrrec de la companyia MicroCornellàTeatre. L'acte es va poder seguir en directe, tant per a un públic presencial limitat, com a través de les xarxes socials via streaming.

La comissària de l'exposició, que es va estrenar al Palau Robert de Barcelona, és la periodista i comunicadora Natza Farré, que proposa un recorregut per alguns dels molts motius que justifiquen la necessitat del feminisme com a moviment d’alliberament de les dones per a transformar la societat i assolir la igualtat entre els gèneres. Ha estat organitzada per la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Descarrega el llibret informatiu