Inscriu-te als nous cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà obre el termini d'inscripcions per a accedir als cursos de català de 2021-2022.

Aquest trimestre s'ha programat un total d'11 cursos presencials o virtuals, en horari tant de matí com de tarda i vespre. Com és habitual, el gruix d'aquesta oferta presencial recau en el nivell Bàsic 1, del qual s'ofereixen 3 cursos, també se'n fan d'Inicial, de Bàsic 2, de Bàsic 3 i d'Elemental 1. D'altra banda, s'ofereix un curs virtual de nivell Elemental 3. 

L'enfocament metodològic dels cursos s'orienta a l'adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques. Es plantegen reptes als aprenents que han d'aconseguir amb el suport i l'acompanyament del professor. A més, donada la situació actual de pandèmia, s'ha reduït la ràtio a les aules, passant de 25 a 15 alumnes. Els cursos bàsics són gratuïts i per a la resta podeu consultar la  taula de preus dels cursos 2021-2021

Totes les inscripcions es faran telemàticament a través de www.cpnl.cat  i els cursos comencen a partir del 20 de setembre.

Si no heu fet mai cap curs al CPNL o no teniu cap certificat oficial, heu de fer una prova de col·locació (o nivell): és gratuïta i la podeu fer en línia o a prop de casa.

  • Inscripció general: del 13 al 15 de setembre
  • Inscripcions per a alumnes que han fet un curs aquest darrer any: del 6 al 10 de setembre

Per a més informació:
Telèfon: 93.475.07.86
Adreça electrònica: cornella@cpnl.cat
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h / Dimecres de 16 a 18 h