Ja pots comprar entrades per a la temporada de tardor del Cornellà Escènica

Al voltant de 30 propostes de teatre música, dansa i espectacles familiars de primer nivell ompliran els escenaris de l’Auditori, la Sala Ramon Romagosa o l’Auditori de Sant Ildefons

Aquesta tardor Cornellà tornarà a omplir-se de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa. Una selecció de prop d’una trentena d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

La programació començarà el 23 de setembre amb un tribut al mític grup Queen, a partir de les 20h a l’Auditori de Cornellà. A partir d’aquí podreu trobar un ampli repertori amb companyies nacionals i internacionals. Si no us ho voleu perdre, preneu nota i compreu ja les entrades!

Viu la cultura a Cornellà!

16.334 espectadors han passat per les sales del Cornellà Escènica, entre els escenaris de l’auditori Sant Ildefons, les sales Ramon Romagosa i Padró; i l’Auditori de Cornellà. Un èxit de participació que mostra la consolidació de la programació ordinària oferta a través de l’Ajuntament de Cornellà per garantir l’accés a la cultura i fomentar la cohesió social. Ara, la propera edició ja està preparada i, després de les vacances d’estiu, tornaran a apujar els telons per continuar oferint entreteniment de qualitat.

VIDEO DE PROMOCIÓ DE LA TEMPORADA DE TARDOR

WEB COMPRA ENTRADES Cornellà Escena

WEB COMPRA ENTRADES Auditori

Segueix tota l’actualitat al QUÈ FER A CORNELLÀ i a les seves xarxes socials @queferacornella i també a les xarxes de @culturacornella

  MÉS INFORMACIÓ AL WEB 'QUÈ FER A CORNELLÀ'