L’Ajuntament de Cornellà estrena nova web

Avui 1 d’octubre de 2020, el consistori cornellanenc posa en marxa la nova web municipal amb la finalitat d’adaptar-se als nous usos tecnològics i de facilitar l’accés a la informació municipal a través d’una eina més visual i més atractiva per a la població local.

La nova pàgina web de l’Ajuntament de Cornellà vol donar prioritat a l’harmonia digital, fent del portal web un espai molt més modern, més visual i amb una informació més directa per a la ciutadania. La intenció és que l’usuari o usuària, amb només un click, pugui accedir de manera ràpida, a la informació que està cercant. A més, la nova web municipal s’ha adaptat a l’actualitat digital i permet compartir continguts a través de les xarxes socials, incloent el Whatshap.

El portal digital de l’Ajuntament cornellanenc es divideix en quatre grans eixos: Ajuntament, Viure a Cornellà, Treballar a Cornellà i Actualitat.

En la primera branca, Ajuntament, es presenta tota la informació relacionada amb la Institució, incloent dades relacionades amb l’Alcalde, l’equip de govern, l’organització municipal, el ple municipal, així com l’accés directe a les empreses municipals.

En l’àmbit de “Viure a Cornellà” es mostra tota la informació relativa als serveis i equipaments destinats a les persones, com cultura, educació o igualtat, etc.

Pel que fa a “Treballar a Cornellà”, de manera pionera, s’ha volgut donar resposta a les preguntes més freqüents que es plantegen empreses, treballadors/es, persones aturades o emprenedors/es. A més, aquesta branca és totalment dinàmica, actualitzant les preguntes d’interès per a aquest col·lectiu en funció de les inquietuds que vagi registrant l’Ajuntament.

I, la darrera àrea en què es divideix la nova web municipal és “Actualitat”, on es penjaran totes les notícies relacionades amb la gestió municipal, els actes informatius i notes de premsa, a més dels accessos directes als mitjans de comunicació municipals.

La web, que té un disseny més modern que l’anterior, suposa un pas endavant en la transparència municipal i l’accés a tota la informació vinculada amb la casa consistorial.