La Botiga Solidària atén cada mes a 744 famílies vulnerables

La Botiga Solidària continua la seva activitat habitual, tot i la situació d'inestabilitat per la crisi sanitària. Actualment, aquest projecte comunitari reparteix cistelles d'alimentació bàsica tres dies per setmana: les tardes de dilluns, dimecres i dijous. Cada dia de repartiment, 62 famílies derivades pels serveis socials municipals s'acosten al local de Can Bagaria. Aquestes persones tenen perfils diferents, però en la seva gran majoria, són famílies amb nens petits que viuen en una situació de vulnerabilitat. És per aquest motiu que els productes per a lactants i per als menors són de els més sol·licitats pels usuaris i usuàries de la Botiga Solidària.

A més dels productes per a nadons, també es necessiten productes de neteja i higiene, i llet. Les persones que estiguin interessades en col·laborar, poden fer la seva aportació directament al local de la Botiga, situat a Can Bagaria. La col·laboració de la població local és constant, especialment entre el teixit comercial. Els mercats municipals, així com altres establiments d'alimentació, cooperen oferint els seus excedents perquè a les cistelles que es reparteixen també hi hagi productes frescos com carn, peix o fruita.

 

Calen voluntaris/voluntàries joves

Fins aquest moment, la gran majoria dels voluntaris i voluntàries de la Botiga Solidària eren persones grans que, amb la crisi del coronavirus, s'han hagut de quedar a casa per protegir-se del virus. Per això, la Botiga fa una crida a la població més jove perquè s'animi a cooperar amb el projecte i així poder mantenir el seu servei.

 

BOTIGA SOLIDÀRIA
  Ctra. d’Esplugues, 169 (polígon industrial de Can Bagaria)
  93 471 23 45

APORTACIONS MONETÀRIES:
ES11 0081 0121 8000 0117 8222 / BSAB ESBB (Banc Sabadell)
COL·LABORAR COM A VOLUNTARI/A:
93 376 59 03 (Federació d'Associacions de Veïns de Cornellà)