La Jordiada 2021 tindrà lloc entre el 22 d'abril i el 9 de maig

La Jordiada torna aquest 2021. El col·lectiu d'entitats que organitza aquesta festa de la cultura popular i tradicional catalana, sempre pels volts de Sant Jordi, torna adaptada a les limitacions actuals però reprenent el fil d'una celebració col·lectiva àmpliament arrelada a Cornellà de Llobregat, i que arriba a la XXVIII edició.

Les activitats tindran lloc entre el 22 d'abril i el 9 de maig, i l'edició està dedicada al centenari de la pedagoga i escriptora Teresa Juvé. No hi podrà haver la festa multitudinària de Can Mercader, però sí que hi haurà cites amb la música, la cultura, l'excursionisme, etc. Per estar al cas de tota la programació i novetats, podeu seguir el compte de la Jordiada:

  @jordiada

 

La presentació d'aquesta edició tindrà lloc dijous, 22 d'abril, a les 20.00 hores, amb el pregó a càrrec del CEIJ Mowgli, amb motiu del seu 50 aniversari. L'accés a l'acte, que tindrà lloc a la sala Ramon Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu, serà restringit amb invitació per causa de la limitació d'aforament. Però el podreu seguir en directe, a través del compte d'Instagram de la Jordiada. En acabar la presentació, des de la plaça de l'Església hi haurà un petit castell de focs, organitzat conjuntament per Ball de Diables de l’Agrupació Sardanista de Cornellà, Colla de Diables de la Cua de Foc del Foment i Diables de Cornellà.

La resta de programació inclou diverses narracions de contes, un concert de jazz amb Carles Gutiérrez Trio, caminada popular i Tr3squem, vermut-musical, una rua de camions amb animació per tota la ciutat (diumenge 25, durant el matí), concert coral, una jornada de Poetry Slam... El 29 d'abril hi haurà un acte d'homenatge a Florenci Vila (1927-2020), impulsor de diverses activitats de la Jordiada, i el 4 de maig la presentació del darrer Premi Sant Jordi a càrrec de l'autor, Víctor Garcia Tur. A més ambé hi haurà activitats a les xarxes socials durant aquestes dates.

Programació XXVIII Jordiada (2021)

Consulta la programació a l'Agenda