Lectura del Manifest 25N davant de l'Ajuntament de Cornellà

La campanya ‘Cornellà posa la lupa’ inclou enguany el repartiment de més de 75.000 estovalles de paper amb missatges de conscienciació a bars i restaurants de la ciutat

Cornellà se suma, un any més, a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre per reivindicar i aixecar la veu contra aquesta xacra social. El compromís municipal se centra, un cop més, en la necessitat de reforçar els circuits de prevenció, atenció i intervenció.

Aquest divendres tindrà lloc l'ACTE INSTITUCIONAL COMMEMORATIU I LECTURA DEL MANIFEST a càrrec del grup de dones del Club Social Espai 3 (Fundació Salut Mental Catalunya), a les 18.30 h, a la plaça de l’Església. Comptarà amb la participació de l'alumnat de l'escola Antoni Gaudí, Xarxa Activa per la Igualtat dels instituts de Cornellà i Consell Municipal de les Dones. Posteriorment, hi haurà l'actuació musical de Rocío Díaz Marín, alumna de l'IES Esteve Terradas.

Enguany, per reforçar la campanya de sensibilització ciutadania es repartiran més de 75.000 estovalles de paper als bars i restaurants de la ciutat  amb missatges sobre violència masclista dins del programa ‘Cornellà posa la lupa’.

A més, aquest diumenge hi haurà la tradicional MARXA DEL BAIX LLOBREGAT CONTRA LA VIOLÉNCIA MASCLISTA, que té la sortida a les 10.30 h a la plaça de l'Església. 

Declaració institucional del 25 de novembre de 2022

Més informació a Violència masclista - Ajuntament de Cornellà (cornella.cat)