Més de 7.000 persones han gaudit de "Sant Ildefons, una història compartida"

La mostra sobre el llegat del barri ha estat dos mesos instal·lada a la plaça de Sant Ildefons

L'exposició "Sant Ildefons, una història compartida" ha estat dos mesos, des del 12 d'octubre fins a l'11 de desembre, ubicada a una enorme carpa a la plaça de Sant Ildefons. Durant aquest temps hi han passat unes 6.704 persones (particulars i grups d'alumnes de centres educatius de la ciutat). A més, s'han realitzat 24 sessions d'activitats complementàries, entre elles visites guiades, cinefòrums, taules rodones, tallers i una matinal festiva, per les quals han passat uns 755 participants.

En total, 7.459 persones han gaudit de la mostra, un recorregut històric per l’origen i la construcció del paisatge humà del barri, des del 1960. Un repàs en imatges i dades dels moments més trascendentals al barri i de testimonis orals dels seus habitants que detallen les vivències personals d’aquesta història compartida.

Justament, es va complementar aquest visió més personal, amb una exposició complementària a l'exterior de la carpa, amb un recull de fotografies de Luisa Silva que mostrava persones de diversa procedència, precisament a través de les seves mirades.