Obre el Campament Oriental del Mag Maginet a la Fira de Cornellà

Obre el Campament Oriental del Mag Maginet a la Fira de Cornellà
Una imatge del Campament de l'any passat.

Com tots els anys, el Mag Maginet espera els nens i nenes de Cornellà al seu Campament Oriental, que repeteix la ubicació de l'any passat a l'interior de la Fira de Cornellà, per compartir amb ells tot allò que ha descobert de com es preveu l'arribada dels Reis d'Orient, la tarda del 5 de gener. El campament serà obert des d'avui dimarts 28 de desembre de 2021 fins al 4 de gener de 2022, a excepció del 31 de desembre, que estarà tancat.

L'horari de les visites és de 17.00 h a 21.00 h i, a l'entrada de la Fira, s'hauran de presentar en paper o en el mòbil les invitacions gratuïtes reservades a través de la plataforma https://entradescornella.cat/

Hores d'ara s'han esgotat les entrades disponibles, donades les limitacions que imposa la pandèmia. De tota manera, s'ha fet una crida des de les xarxes socials per alliberar entrades a través del mateix web de reserves, en cas que alguna família en tingui més de les que necessitarà o bé que finalment no hi pugui assistir.

Cada entrada/invitació dona accés a un infant acompanyat d'un adult al recinte de la Fira. Tots junts entren en una primera part del recinte en la qual trobaran un ambient màgic i intervencions de diferents personatges, seguint un itinerari fins a arribar a la porta del Jardí del Maginet. En aquest punt, els nens/es –en grups reduïts– entren al Jardí i els adults els esperen a la zona de recollida. Poden entrar al Jardí els nens i nenes entre 3 i 11 anys (ambdós inclosos). No hi haurà altres activitats (tallers, parades, etc.) a dins del recinte firal.

Per a accedir al Campament Oriental, a més de portar les invitacions, recordeu que cal respectar en tot moment les indicacions de l'organització, d'acord amb les mesures de seguretat contra la Covid-19 vigents en cada moment.

 

El 5 de gener: l'arribada i la cavalcada

Els Reis d’Orient seran fidels a la seva cita la tarda del 5 de gener, a partir de les 17.00 hores. Els Reis han avisat el Mag Maginet que tenen un missatge molt important per donar als infants de la ciutat. Mantingueu-vos informats a les xarxes socials:

@culturacornella @queferacornella

iconfinder-calendar-1291765.png 5 de gener de 2022

iconfinder-clock-time-309091.png 17.00 hores

 

Les circumstàncies de la pandèmia han obligat a replantejar a darrera hora tant l’arribada com part de la Cavalcada dels Reis. No hi haurà espectacle d’arribada obert al públic ni tampoc parlament davant de l’Ajuntament. Si us plau, tingueu en compte que ja no és vàlida la informació publicada a la revista Cornellà Informa, o al desplegable amb les Activitats de Nadal i Reis, o qualsevol notícia publicada en web i xarxes socials abans del 27 de desembre. 

Pel que fa a la Cavalcada de Reis, també hi ha canvis: s'ha ampliat el recorregut previst, i es realitzarà entre les 18.00 i les 21.00 hores. Les carrosses no repartiran caramels. Respecteu les distàncies amb altres persones i utilitzeu mascareta. Aquí podeu consultar el nou recorregut.