Pren nota dels canvis en la programació cultural i dels equipaments esportius

Donant compliment a les noves restriccions de salut pública de la Resolució SLT 2700/2020 publicada al DOGC, els espectacles culturals programats a les sales municipals (programació de L'Auditori de Cornellà, i programació Cornellà Escena a les sales Ramon Romagosa i Auditori de Sant Ildefons), han hagut de suspendre's durant les dues properes setmanes.

Preneu nota si teníeu entrades per a aquestes funcions. S'està treballant en oferir alternatives o noves dates en el cas que sigui possible, un cop es tingui certesa de la durada de les restriccions. Per ara, els espectacles afectats són:

  • Quina Feinada! amb Roger Pera (L'Auditori de Cornellà)
  • Bona Gent amb Quim Masferrer (L'Auditori de Cornellà)
  • Per fi sol! amb Carles Sans (L'Auditori de Cornellà)
  • Anthus en concert - El fantàstic món de Chet Baker (Sala Ramon Romagosa)

També tingueu en compte que alguns dels espectacles programats inicialment ja havien modificat l'hora d'inici per adequar-se a les limitacions horàries que van entrar en vigor el mes d'octubre. Informeu-vos, en cada cas, als telèfons de contacte que trobareu a la pàgina de venda d'entrades, i també als comptes d'Instagram CulturaCornella i QueFeraCornella.

El PELL i el Complex Esportiu Can Mercader mantenen l'activitat a YouTube

També des del 30 d'octubre i per un període inicial de dues setmanes, el Parc Esportiu Llobregat i el Complex Esportiu Can Mercader han hagut de tancar portes a les activitats presencials, donant compliment a la mateixa resolució del Govern. Aquesta mesura queda subjecte a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats competents i des del seu web continuaran informant de qualsevol novetat.

En vista de la situació, aquests dos equipaments gestionats per l'empresa municipal Procornellà ha reprès l'activitat del seu canal de YouTube amb quatre sessions diàries gratuïtes dirigides pels seus tècnics habituals. Una complerta gamma d’activitats dirigides i moltes més sorpreses per gaudir en família des de casa, per mantenir-se en forma i actius.

Batega des de casa, batega a Cornellà!  Clica aquí per accedir al canal.