Sant Jordi, llibres, roses i mesures de prevenció

La diada de Sant Jordi és una data assenyalada en el calendari de Cornellà, la Ciutat de la Lectura. Aquest any, haurà de ser amb seguretat i distància, sempre aplicant la normativa de seguretat sanitària a què obliga la situació pandèmica actual provocada per la Covid-19, i també amb algunes propostes culturals.

Venda de llibres i roses 

Els llibres i les roses tornaran a ser protagonistes de la diada. Durant el dia 23 d'abril, hi ha parades de venda de roses a diversos emplaçaments de la ciutat, com per exemple la plaça de l'Església, plaça de l'Estació, la Rambla, carrer Terra Alta, carrer Dolors Almeda, plaça Josep Tarradellas, plaça Lluís Companys... la gran majoria d'elles muntades per diferents entitats i associacions vinculades a la ciutat.

Llistat de parades

Mesures de seguretat Sant Jordi 2021

 

La festa del llibre continua a les biblioteques

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà se suma a la festa del llibre reprenent les activitats presencials i oferint-te una selecció de lectures imprescindibles per a aquestes dates. Per garantir la seguretat, com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l’aforament és limitat i és necessària la inscripció prèvia per  assistir-hi. Per descobrir-ne molt més, consulteu la seva agenda: https://biblioteques.cornella.cat

Lectures recomanades

 

Programació de la Jordiada

A més, del 22 d'abril al 9 de maig se celebra la XXVIII edició de la Jordiada, que organitzen de forma col·lectiva diverses entitats de la ciutat amb activitats vinculades a la cultura tradicional i popular catalana. Per estar al cas de tota la programació i novetats, podeu seguir el compte d'Instagram @jordiada

Precisament, el mateix 23 d'abril hi ha un concert a càrrec de jazz a càrrec de Carles Gutiérrez Trio,  a l'Orfeó Catalònia. I diumenge 25, per mantenir l'ambient festiu de la trobada al parc de Can Mercader que aquest any no és possible celebrar, s'han programat tres rues musicals per la ciutat, per poder gaudir des de balcons i terrats. Des de les 11:00 h. fins a les 14:00 h. hi haurà animació sobre rodes a càrrec de grups reduïts de musics i membres de comparses. Hi col·laboren: Trabucaires de Cornellà, Lakolla Martinet, Tabals de Cua de Drac (Foment de Cultura Popular), Tabals del Ball de Diables de l’ASC, Tam Tam Llops i la Xaranga Sarau de la SCLU. 

Més informació