Torna el Cornellà Creació Fòrum després de l'aturada per la pandèmia

El cicle de conferències Cornellà Creació Fòrum reprendrà aquest setembre la programació de l’edició de 2020, la qual es va haver d’aturar per la declaració de l’estat d’alarma. D’aquesta manera, les quatre xerrades previstes per a la darrera edició s’han planificat durant la recta final d’aquest 2021.

La primera trobada es durà a terme el 10 de setembre, amb la convidada Marta Peirano, periodista experta en tecnologia, art digital, software lliure i cultura. La propera sessió serà el 29 d’octubre, amb Juan José Delgado, Global Chief Digital Officer d’Estrella Galicia i exdirectiu d’Amazon, amb una conferència sobre els nous models de negoci digital.

Cornellà Creació Fòrum és una plataforma de conferències, dirigida a diferents sectors de la nostra economia local, que té l'objectiu de debatre i tractar temes d'actualitat. En aquesta edició de 2021 totes les cites programades s'organitzaran en L’Auditori i en horari de migdia, combinant els diferents formats del projecte: conferències, face to face i debat.

L'agenda del Cornellà Creació Fòrum

 

 

10 de setembre

L’Auditori a les 13,30 h

“Seguretat informàtica", amb Marta Peirano

 

 

29 d’octubre

L’Auditori a les 13,30 h

“Nous models de negocis digitals” amb Juan José Delgado (Estrella Galícia)

 

19 de novembre

L’Auditori a les 13,30 h

“Gestió municipal”, face to face entre Ana Berenguer i Manuela Carmena

 

17 de desembre

L’Auditori a les 13,30 h

“Emergència climàtica”, debat entre Mario Rodríguez Vargas, Mónica Araya i Mohan Munasinghe