Tornen les Nits d'Estiu per aprofitar la ciutat al juliol!

Nits d’Estiu és la programació cultural que ofereix durant el mes de juliol l’Ajuntament de Cornellà per dinamitzar les nits: música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l’aire lliure per gaudir de diferents espais de la ciutat. Aquest 2022 la programació recupera tots els espais habituals, com el parc de Can Mercader, a més del Castell de Cornellà, la plaça de Catalunya, i algunes propostes també a altres places i espais.

Consulta a l'agenda la programació

Descarrega el programa de l'edició 2022

 

Els divendres a Can Mercader s'estrenaran aquesta setmana amb No me pises que llevo chanclas (8 de juliol),  precedits de la banda de Cornellà El Mono Azul. El mateix parc acollirà el Can Mercader Festival (dissabte 9 de juliol), una cita ineludible amb el rock  dur, i el concert de Momo, banda tribut a Queen (22 de juilol), en aquest cas precedit per l'espectacle de dansa 'Migrare'. 

El Castell de Cornellà acull dimecres i dijous propostes de caràcter més íntim i relacionades amb els clàssics, el jazz o la música tradicional. Hi trobareu el Grup Vocal Zetzània (6 de juliol), el guitarrista Carles Gutiérrez (7 de juliol), la pianista Laura Farré Rozada (13 de juliol), Federico Underground (14 de juliol), Carles Beltran (20 de juliol), l'indie-folk de River Omelet (21 de juliol) i un concert líric amb la soprano Alicia Martínez Bonfill i Irene Aisemberg al piano (28 de juliol).

Els dimecres són per al cinema: les propostes d'aquest any són 'Green Book' (6 de juliol) i 'Raya i l'últim drac' (20 de juliol) a la plaça de Catalunya, mentre que 'A todo tren destino Asturias' (13 de juliol) i 'Lady Bird' (27 de juliol) es projectaran a la plaça de Sant Ildefons.

Les Nits d'Estiu sumen habitualment propostes vinculades a diferents entitats de la ciutat, i és el cas aquest any de la presentació del 7è Festival B-Retina (8 de juliol al Castell), el Festival Dansafolk (8 i 16 de juliol), o el concert de la Cobla Maricel (9 de juliol al Castell).

I entre les propostes novedoses, no us podeu perdre el festival de màgia Magic Generation (9 de juliol, al pati de l'escola L'Areny), amb joves mags com Magic Ramy, Rubén Silva, La Maga Game i Magic Pol, conduïts per Davig el Magow. Una altra cita especial serà a l'Espai Cultural La Caldereria, el divendres 15 de juliol, amb les cantautures cornellanenques Carla Collado, Marta Gin i Laura West, a més dels veterans Muyayo Rif.

Finalment, Manu Guix porta el seu nou disc moments a la plaça de l'Església, el 16 de juliol, i el dia 22 de juliol la plaça de Sant Ildefons acollirà el I Festival Sanil de Sound, amb propostes de cultura urbana (concerts, tallers i exhibicions de dansa urbana i muralisme).

 

Us podeu mantenir informats a les xarxes socials:

instagram.jpg CulturaCornella | QueferaCornella

facebook.png CulturaCornella | QueferaCornella

Carles Gutiérrez (7 de juliol)

Federico Underground (14 de juliol)

Green Book (6 de juliol)

Momo (22 de juliol)

Manu Guix (16 de juliol)

No me pises que llevo chanclas (8 de juliol)

Festival Magic Generation (9 de juliol)

Laura Farré Rozada (13 de juliol)

River Omelet (21 de juliol)

Lady Bird (27 de juliol)