Últimes oportunitats per gaudir de les Nits d'Estiu 2022

Les Nits d'Estiu a Cornellà són cites amb la cultura: teatre, música, cinema... tot el que cap a un programa amb més de vint anys de presència a la ciutat durant el mes de juliol. Aquesta setmana ens acosta a les últimes cites arriben aquest cap de setmana, al Castell, el parc de Can Mercader, i la novetat del festival d'arts urbanes Sanil de Sound, a la plaça de Sant Ildefons (divendres, a partir de les 18.00 hores).

 Consulta a l'agenda la programació

 Descarrega el programa de l'edició 2022

 

ESPECTACLES DESTACATS

DIMECRES 20 / 22:00 h PLAÇA DE CATALUNYA
Cinema a la fresca amb 'RAYA I L'ÚLTIM DRAC', de Don Hall i Carlos López Estrada (Estats Units, 2021). Pel·lícula d'animació en català.

 

DIMECRES 20 / 22:00 h EL CASTELL
CARLES BELTRAN
Concert poètic. Interpreta “Anit” (a guitarra o a piano), acompanyat de la cantant i músic Namina i del contrabaixista Custo Muñoz.

 

 

DIJOUS 21 / 22:00 h EL CASTELL
RIVER OMELET (indie-folk)
Trio format per la Gina, l’Eli i el Lluís, format l'any 2020. Les seves cançons parlen d'escenes quotidianes des d'un prisma fantàstic. Combinen trets urbans amb elements de la naturalesa, on la ciutat representa el món real i la naturalesa la seva essència més èpica i imaginària.

 

DIVENDRES 22 / 18:00 h PLAÇA DE SANT ILDEFONS
SANIL DE SOUND
Primera edició d’un Festival de cultura urbana amb una mirada comunitària que agrupa concerts, tallers per a tots els públics i exhibicions de dansa urbana i muralismeAquest acte l’organitzen joves i artistes del barri de Sant Ildefons, en col·laboració amb l’associació Llobregat Block Party, el Pla Director Sant Ildefons i l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

 

DIVENDRES 22 / 21:00 h PARC DE CAN MERCADER
MIGRARE + MOMO
21.00h MIGRARE (dansa). Espectacle a càrrec de la companyia Maduixa. Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”.
22:00h MOMO (tribut a Queen). “The Show Must Go On” va deixar dit Freddie Mercury, i 25 anys després això és el que ens proposa “MOMO”; continuar amb el “show”. Un show ple de llum, color, rock, i sobretot d’un demolidor so QUEEN.

 

 

DIMECRES 27 / 22:00 h PLAÇA DE SANT ILDEFONS
Cinema a la fresca amb 'LADY BIRD', de Greta Gerwig (Estats Units, 2017). Comèdia/drama.


DIJOUS 28 / 22:00 h EL CASTELL
CONCERT LÍRIC
La soprano Alicia Martínez Bonfill i la pianista Irene Aisemberg proposen una vetllada musical amb cançons originals per a veu i piano d’arreu del món, des d’Elgar a Toldrà passant per Ginastera.  Un viatge que tindrà la natura com a fil conductor, amb harmonies oníriques i melodies envolupants que crearan una atmosfera suggeridora i inspiradora.