Aixequem el teló

El cap de setmana passat va començar la programació estable del Cornellà en Família i aquest arrenquen el Cornellà Escena i el Teatre a l’Auditori, amb dues obres interessants: “Coaching” i “Red Pontiac”. En total més de 20 propostes de teatre, música i dansa que ens acompanyaran fins a finals de maig.
Portem més d’una dècada promocionant les arts escèniques amb aquestes programacions que apropen a la ciutat obres i grups musicals interessants, promovent la cultura com a espai de convivència i creixement social. Són part del nostre patrimoni, com ho són els escenaris del Patronat, l’Auditori o l’Orfeó Catalònia i la riquesa creativa que compartim amb altres alternatives de la mà de diverses entitats.
Se sumen a aquestes iniciatives tot l’espectre d’exposicions que tenim al nostre entorn: al Castell, al Museu Palau Mercader, al Museu Agbar, a diverses sales de la ciutat i a les biblioteques. El Museu de Matemàtiques és també una opció cultural interessant que acabem de posar en marxa. Com podeu veure, planificar el cap de setmana a la ciutat no ens dona marge per l’avorriment, aprofiteu-ho i gaudiu en família.