Benvingudes, Majestats!

Després de rebre durant els quatre últims dies als nens i nenes de Cornellà a Can Mercader, el Mag Maginet ja ha d'estar en plens preparatius al parc del Canal de la Infanta per a rebre, aquesta tarda, els Reis d'Orient. El clima afable d'aquest inici de 2018 ha contribuït, probablement, al fet que el nombre de visitants hagi estat molt elevat aquesta ocasió al Campament Oriental.

Un fanalet servirà aquest any per indicar a Ses Majestats el camí, encara que segur que hi haurà alguna que altra sorpresa en aquest espectacle que ens torna a tots, sempre, una mica de la il·lusió i la fantasia de la infància. Això és el més important i el que us demano: mantingueu aquesta il·lusió i deixar-vos portar per aquesta fantasia, tot i que sempre tinguem en ment la realitat, la nostra i les que ens envolten.

Precisament, per no oblidar aquestes realitats, el diumenge 7 es realitza una nova edició de la Cursa de Reis, que projecta sempre causes solidàries amb la infància, en forma de joguines i de suport a la recerca de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Però avui és avui, és 5 de gener i us espero a tots i totes, de totes les edats, aquesta tarda, al parc del Canal de la Infanta per donar la benvinguda a Gaspar, Melcior i Baltasar, i assistir a la sortida de la Cavalcada que després recorrerà els barris de Cornellà. És la nit més màgica de l'any i no ens la podem perdre.