Bones vibracions

Amb el pronòstic de bon temps, encetem el cap de setmana amb bones vibracions. Els joves estan immersos en les propostes que els arriben de les Nits Insòmnia i que marca una fórmula d’oci divertida, saludable i gratificant amb opcions com ara un taller de cuina un de fotografia o aprendre escalada al parc de Can Mercader. Els amics de San Isidro Labrador tenen programades activitats per commemorar el seu divuitè aniversari i també avui a la biblioteca es farà la presentació del blog Flamencoteca, dins del programa del Festival Flamenco.
També l’esport està present els caps de setmana d’una forma o d’una altra, diumenge tenim la Festa de la bicicleta amb un recorregut per a tota la família que comença al Parc de Can Mercader i també es pot gaudir d’una visita guiada al riu, demà dissabte. A més, segueixen aquest mes les propostes de Vine a fer esport salut! amb activitats dirigides per monitors a espais públics de la ciutat.
En la varietat està el gust. Gaudiu de la ciutat i ompliu els vostres espais emocionals i d’oci; per això està el cap de setmana.