Compromís amb la infància

Dos esdeveniments relacionats amb la infància i les famílies marquen l’agenda d’aquest cap de setmana a la ciutat: diumenge al matí, a la plaça Francesc Macià, celebrem el Dia Internacional de la Infància i un emblemàtic esplai de la ciutat, el Mowgli, commemora el seu 40 aniversari amb un sopar, demà dissabte.

Cornellà sempre ha tingut un compromís amb la Infància i els seus Drets, i el reconeixement fet per UNICEF ens omple d’orgull i ens anima a continuar pel mateix camí. Un camí creat a partir del diàleg i la corresponsabilitat, de la voluntat d’escoltar i fer partícips a tots els nens i nenes de la ciutat dels projectes que desenvolupem a través d’òrgans com el Consell d’Infants; a més de potenciar polítiques municipals sensibles a les realitats dels menors.

Aquest compromís s’ha forjat també amb el suport a col•lectius i projectes enfocats al desenvolupament social, educatiu i creatiu dels infants. El Mowgli és un bon exemple, un espai de relació i de convivència per on han passat durant quatre dècades diverses generacions de cornellanencs.
Hem de continuar treballant plegats i als infants hem de motivar-los en cultivar la curiositat, la il•lusió per aprendre, per saber, per ser i per compartir, perquè aquestes són les claus per a construir entre tots un futur millor.