De natura, de llibres, de música i de famílies

El cap de setmana és habitualment molt ple d’activitats, però potser per la proximitat de la primavera, aquest mateix divendres trobarem cites de tota mena, molt variades, tant culturals com de participació.
Tenim el concert de gala dels actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora, dedicat al bicentenari de Wagner i Verdi, al Museu de les Aigües, el qual precisament demà comença una setmana de portes obertes amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Pel que fa a llibres, tingueu en compte que Griselda Martín Carpena, escriptora i metgessa a la nostra ciutat, presenta la seva última obra avui a la Biblioteca Central; i justament aquesta tarda, adreçada a les famílies, al PELL s’hi celebra una jornada lúdico-formativa, emmarcada en el projecte Família i Valors, amb ludoteca, tallers, etc. Finalment, tots els que heu descobert el riu darrerament com a espai d’oci, tenim les visites guiades que es realitzen al riu Llobregat, comentant el seu entorn natural. Aquest dissabte, serà la primera de les cites mensuals de la programació d’aquest any.
Només són quatre exemples, però com veieu suficientment diversos per trobar per a cadascú un espai per a les seves inquietuds.