Des de la discrepància democràtica

Un dels nostres millors patrimonis és, sens dubte, el de les persones que treballen per la ciutat de forma voluntària i altruista en diferents àmbits.
Tot el seu potencial i les seves iniciatives tenen, com no podia ser d'altra manera, el meu respecte i el de l'Ajuntament, oferint el nostre suport dins de les possibilitats existents en cada circunstància. Amb aquest tarannà vull comentar la campanya de consulta organitzada per 'Cornella Decideix' i que el diumenge va finalitzar amb la votació, qualificant-la de modèlica i cívica. Peces claus d'això han estat sens dubte el tarannà dels seus promotors, el clima social i la maduresa de la nostra ciutadania.
Un dels valors de la democràcia es poder discrepar en opinions i accions, considero que cadascú des de la seva responsabilitat ha sapigut transmetre en aquest procès la importància del respecte i la defensa de la pluralitat, fem més forts els espais de convivència a on es manifesten els nostres compromisos amb la societat i les persones, i aquesta campanya que ahir va concloure amb la jornada de votació és un clar exponent d'aquesta forma de fer.